Preview Mode Links will not work in preview mode

Jul 2, 2017

Hur är det att ha massor med syskon men inga barn själv, att ha flyttat 24 ggr på 15 år och att vara Big in Japan? Underbara sångerskan och konstnärinnan Meja berättar.


Jun 25, 2017

Chris Andersen från Idol på Tv4 är 3-4 barnsfar och fick nyligen sparken från Nya Vikingarna. Skvaller därifrån samt hur det är att ha frånvarande föräldrar, samt vara en själv snackas det om i detta avsnitt.


Jun 18, 2017

Trollkarlen, programledaren och barnboksförfattaren Daniel Karlsson berättar om hur barnböcker kommer till samt vilka som är bra och dåliga. Hur ska man prata och skriva till barn egentligen? Vad är ett bra barnprogram? Svaren får du här!


Jun 11, 2017

TV-läkaren och skådespelaren Eric Rydman berättar om vad man ska tänka på när det kommer till barnens hälsa, om man ska vara orolig eller inte och vilka vaccin man bör och inte bör ta. Några små sidospår från våra glansdagar som såpaskådisar får du höra också.


Jun 4, 2017

Skådespelaren Göran Gillinger berättar om hur det är att vara skådespelande trebarnspappa, hur det är att ha barn med olika mammor och om att vara en pinsam förälder.